Vitans voor een fit en gezond leven!

Stappenplan

Vitans maakt gebruik van een stapsgewijze methode die volledig wordt afgestemd op wie jij bent en het leven dat jij leidt. Alleen dan kun je een gezonde levensstijl bereiken die je zonder moeite de rest van je leven vol kunt houden!

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Analyse dagboek, vragen- & klachtenlijst: Het traject start met het bijhouden van een dagboek en het invullen van een vragen- & klachtenlijst. De analyse van deze informatie vormt de basis voor het intakegesprek.          

2. Intakegesprek: Dit gesprek kan online plaatsvinden of in mijn praktijk in Roelofarendsveen. We nemen het dagboek en de vragenlijsten door en vullen eventuele ontbrekende informatie aan. Zo leer ik jou en je huidige levensstijl kennen en kan ik je beter begeleiden.

3. Stappenplan

Inhoud: Op basis van de verzamelde informatie breng ik in kaart welke onderwerpen (op het vlak van voeding, beweging en/of ontspanning) jouw speciale aandacht nodig hebben om een fit en gezond leven te kunnen leiden. Deze onderwerpen vormen samen de basis van het stappenplan.

Duur van het traject: Doorgaans zijn een paar consulten voldoende om het stappenplan te doorlopen en de nieuw verworven kennis door te voeren in je levensstijl. De exacte duur verschilt per persoon. Jij bepaalt zelf hoe lang en hoe frequent je begeleid wilt worden.           

4. Consulten: Elk consult zetten we een stap in de richting van een gezondere levensstijl. Een stap start met een stukje achtergrondinformatie om je inzicht te geven. Vervolgens gaan we kijken wat dit nieuwe inzicht voor jou persoonlijk betekent en krijg je concrete tips om het toe te gaan passen in jouw leven. Stap voor stap laat ik je zo zien en ervaren wat een gezonde levensstijl voor jou kan betekenen. Na elk consult ontvang je per e-mail de uitwerking van je nieuwe stap (inclusief tips en recepten). Dit wordt toegevoegd aan de voorgaande stappen; zo ontstaat er gaandeweg één document met jouw persoonlijke stappenplan! Jij kiest of je het consult online wilt of dat je naar mijn praktijk in Roelofarendsveen komt.   

5. Resultaat: Na afloop van het traject is jouw persoonlijke stappenplan compleet! Je bent je bewuster van de keuzes die je maakt, hebt een gezondere levensstijl en je bent in staat om zelfstandig koers te houden.

Stapsgewijs naar een gezonde levensstijl

Overige gegevens

KVK:     63194945

BTW:    NL001817522B67

Disclaimer                  Algemene Voorwaarden

Sitemap                        Privacy Statement

Contact

VITANS - Michelle Tans

Praktijk: Stationsstraat 1-E-1, 2371 SH Roelofarendsveen

Connect

© VITANS 2023