Over VITANS - Michelle Tans

Als afgestudeerd (neuro)psycholoog heb ik me altijd al beziggehouden met mensen en hun beweegredenen. Ook op het gebied van gezonde levensstijl spelen persoonlijke motivatie en drijfveren een belangrijke rol. Waarom vindt de ene persoon het bijvoorbeeld heel vanzelfsprekend om gezond te leven, terwijl het een ander ontzettend veel moeite kost?

Hoewel ik de jaren daarna in andere branches werkzaam ben geweest is die interesse nooit verdwenen. Mijn belangstelling voor gezond leven en voeding ontstond toen er toevallig een boek over dat onderwerp op mijn pad kwam. Tijdens het lezen dacht ik steeds; de relatie tussen voeding, leefstijl en gezondheid is zo logisch! Dat ik me dat nooit eerder gerealiseerd heb.

Mijn aandacht was getrokken en ik kocht het een na het andere boek. Daarna volgden diverse opleidingen. Ik raakte enorm geïnspireerd door de nieuwe inzichten en stap voor stap ben ik ze gaan doorvoeren in mijn eigen levensstijl. Dat heeft me veel gebracht; ik ben niet alleen slanker dan ooit maar voel me vooral ook veel fitter en energieker! En het mooie is dat als je de juiste dingen eet, je echt geen honger hoeft te hebben om lekker in je vel te zitten.

Michelle Tans

Recente onderzoeken laten zien dat we met behulp van een gezonde levensstijl veel meer invloed uit kunnen oefenen op onze gezondheid dan we dachten. Dat is prachtig nieuws! Natuurlijk is niet alles te voorkomen, maar gezond leven zorgt ervoor dat de kans op diverse welvaartsziekten zoals bepaalde vormen van kanker, obesitas, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten wel kleiner wordt. En ben je ziek dan kan een gezonde levensstijl een positieve rol vervullen bij het herstelproces.

Ik heb er mijn werk van gemaakt om jou en anderen te laten ervaren wat een gezonde levensstijl kan betekenen, nu en in de toekomst. Als psycholoog, orthomoleculair voedingsdeskundige, stresscounselor, trainer Hormoonfactor, KETO therapeut en geregistreerd darmtherapeut begeleid ik particulieren en medewerkers van bedrijven stapsgewijs naar een fitter en gezond leven.

Neem contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Psychologie
De Hormoonfactor
Orthomoleculaire therapie
Geregistreerd darmtherapeut

Overige gegevens

KVK:     63194945

BTW:    NL001817522B67

Disclaimer                  Algemene Voorwaarden

Sitemap                        Privacy Statement

Contact

VITANS - Michelle Tans

Praktijk: Stationsstraat 1-E-1, 2371 SH Roelofarendsveen

Connect

© VITANS 2023