Disclaimer

De informatie op deze website is door Vitans met uiterste zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid zijn onjuistheden of onvolkomenheden niet volledig uit te sluiten. Vitans aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of in verband staand met informatie op deze website.

Deze website bevat algemene informatie, die nooit kan worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Hoe gebruikers met aangeboden informatie omgaan is voor eigen verantwoording.

Op deze website staan enkele hyperlinks vermeld naar andere organisaties en instellingen. Vitans is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het functioneren van deze websites van derden.

De inhoud van deze website, waaronder teksten, foto’s en logo is eigendom van Vitans.

De informatie op deze website mag uitsluitend door gebruiker zelf worden gebruikt. Het is niet toegestaan om de informatie te vermenigvuldigen, te bewerken of te publiceren, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Vitans.

Vitans behoudt zich het recht voor om informatie, zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, te wijzigen.

Feedback ten aanzien van deze website, zowel inhoudelijk als wat functionele aspecten betreft, wordt door Vitans gewaardeerd. Het contactformulier kan hiervoor gebruikt worden.

Overige gegevens

KVK:     63194945

BTW:    NL001817522B67

Disclaimer                  Algemene Voorwaarden

Sitemap                        Privacy Statement

Contact

VITANS - Michelle Tans

Praktijk: Stationsstraat 1-E-1, 2371 SH Roelofarendsveen

Connect

© VITANS 2023