ZadenbroodjeZadenbroodje

5 eieren

100 gr zonnebloempitten

100 gr pompoenpitten

100 gr sesamzaad

100 gr amandelen

50 gr kokosolie

3 tl gedroogde kruiden (bijv. oregano, tijm, gember)



Verwarm de oven voor op 160 graden.

Hak de amandelen grof.

Doe de amandelen, samen met de zaden en pitten in een kom.

Laat 50 gr kokosolie op laag vuur smelten in een pannetje.

Voeg de kokosolie, de eieren, 1 tl (zee)zout en de gedroogde kruiden toe aan de kom en roer goed door.

Maak een vel bakpapier nat en wring het goed uit. Nu kun je je cakevorm er makkelijker mee bekleden. Giet het zadenmengsel in de vorm.

Zet de cakevorm 60 minuten in de oven. Laat het broodje 30 minuten afkoelen alvorens aan te snijden.

Je kunt het brood een paar dagen bewaren in de koelkast of bijvoorbeeld in plakjes invriezen.