Workshop Beauty Inside & Out

  • Wil je een stralende en gezonde huid?
  • Heb je interesse in natuurlijke gezichtsverzorging en make-up?
  • Ben jij benieuwd hoe je van binnenuit je huid kunt voeden?

Kom dan op donderdag 22 november van 19.30 tot 21.30 uur naar AREA071 (Sisalbaan 5A) in Leiderdorp. In deze workshop krijg je handige tips om er gezond en stralend uit te zien! Dit doe je door goed te zorgen voor zowel je binnen- als je buitenkant.

Deze workshop geef ik samen met Joyce van schoonheidssalon Just enJOY*.

Eerst laat ik je zien hoe een gezonde levensstijl er letterlijk en figuurlijk voor kan zorgen dat je lekker in je vel zit.
Daarna gaat Joyce in op de veel gestelde vraag: welke ingrediënten in verzorgingsproducten kan ik beter vermijden en welke zijn juist voedend voor mijn huid? Met deze tips ben je beter in staat een selectie te maken welke huidverzorgingsproducten daadwerkelijk goed zijn voor de huid en welke de huid eerder belasten. Aansluitend krijg je ook de mogelijkheid om natuurlijke huidverzorgingsproducten en cosmetica uit te proberen.

Je kunt je inschrijven voor deze workshop door onderstaand formulier in te vullen. De kosten bedragen: € 15.

Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!Schoonheidssalon Just enJOY

*Joyce van schoonheidssalon Just enJOY in Voorhout geeft heerlijk ontspannen behandelingen en werkt daarbij met de producten van S.P.A. aromatherapie. Deze huidverbeteringsproducten bestaan uitsluitend uit biologische en natuurlijke ingrediënten. Op het gebied van make-up maakt ze gebruik van het merk Zao dat uiteraard ook 100 % natuurlijk is. www.schoonheidssalonjustenjoy.nl

Ja, ik kom ook naar de workshop Beauty Inside & Out!