Gezonde producten

Ons lichaam wordt tegenwoordig aan veel ongezonde stoffen blootgesteld (milieuverontreiniging, ongezonde voeding, bestrijdingsmiddelen etc.). Daardoor moet onze lever extra hard aan de slag. Maak het je lichaam makkelijker en beperk de hoeveelheid afvalstoffen in je lichaam. Dit kun je allereerst doen door gezond en gevarieerd te eten. Daarnaast is mijn advies om zoveel mogelijk natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken. Want 60 % van wat je op je huid smeert, wordt door je lichaam opgenomen!

LoveliLoveli

Ik ben erg enthousiast over de verzorgingsproducten van het Nederlandse merk Loveli. Ze worden gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Ze hebben een super goede deodorant, op basis van kokosolie. Ook de lipbalm (naturel of met een licht kleurtje) is fijn in gebruik en puur natuur. Inmiddels zijn er ook andere gezichtsverzorgingsproducten van Loveli.

De producten van Loveli zijn te koop in mijn praktijk. Voor een overzicht van alle producten + prijzen kun je een kijkje nemen op de site van Loveli. Heb je interesse, neem dan even contact op voor het maken van een afspraak. Ik check dan gelijk of ik de betreffende producten op voorraad heb.

Loveli Loveli