Reacties van cliënten

Je bent heel goed in wat je doet! Door het traject zit ik beter in mijn vel, voel ik me energieker en zijn mijn fysieke klachten nagenoeg tot nul gereduceerd.

Anoniem (cliënt met endometriose)

------------------------------------------------------

De verschillende stappen hebben geleid tot bewustwording van wat eten en drinken voor invloed kunnen hebben op je gezondheid. Door de duidelijke begeleiding, heldere uitleg en lekkere recepten eet ik nu veel gevarieerder en gezonder en voel ik me veel fitter dan voorheen. Een echte aanrader!

Jorga Kortekaas-Leegstra

Van Michelle hebben wij pas echt leren koken. We gebruiken geen zakjes en pakjes meer en we hebben nog nooit zo lekker gegeten. Ik raad iedereen aan om zich wat meer bewust te worden van wat je allemaal binnenkrijgt en hoe je dit met een paar makkelijke stappen in je levensstijl kunt aanpassen. Een echte aanrader om dit traject bij Michelle te volgen. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht, niets is haar te veel. Ze maakt je door haar ruime kennis enorm enthousiast om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Kim Kuipers

------------------------------------------------------

Je wordt gemotiveerd en uitgedaagd je leefwijze aan te passen en je hoeft niet alleen maar wortels te (blijven) eten. Ik leefde al redelijk gezond, maar door dit traject kan ik dat nog optimaler doen.

M. Zonnevylle

Het heeft veel veranderd. Er is niet alleen een hoop veranderd wat betreft het eten, maar ook in mijn hoofd is wel wat veranderd. Door anders te eten voel ik me beter en fitter en dat geeft ook in mijn hoofd een goed gevoel.

Anja

-----------------------------------------------------

Ik vond het traject erg prettig. Het is fijn dat er tijd genomen wordt om alles duidelijk en helder uit te leggen. Dit gaf veel meer inzicht dan bijvoorbeeld een diëtiste doet.

Anoniem

Ik heb meer inzicht gekregen in wat goed is voor mijn lijf en voor mijn mentale gesteldheid. De info is meteen toepasbaar en dat motiveert enorm. De recepten zijn verrassend en lekker. Ik hanteer de 80-20 regel waardoor ik mezelf niet frustreer. Ik ben afgevallen en voel me fitter. Daar word ik blij van.

R.v.Sonsbeek

-----------------------------------------------------

Ik heb het vitaliteitsgesprek en het advies als prettig ervaren. Ik vond het in het begin lastig om over mijn ontlastig te praten, maar je gaf me een vertrouwd gevoel. Ook door je eigen ervaringen. Daarnaast heb je veel kennis over voeding en wat dit voor invloed heeft op je lichaam waardoor je een passend advies hebt kunnen geven. Hierdoor heb ik op dit moment minder buikklachten en handvatten om verder mee aan de slag te gaan.

Manon

-----------------------------------------------------

Persoonlijk heb ik jouw manier van handelen als prettig ervaren. De gesprekken hebben mij veel inzicht opgeleverd.

Anoniem (cliënt met een coachingsvraagstuk)

Goede bewustwording van hoe je voeding en beweging optimaal op elkaar af kunt stemmen!

Fred van der Meer

------------------------------------------------------

Door je gedrevenheid en enthousiasme kun je de kennis goed overbrengen en blijft het lang bij. De mails met evaluaties, recepten en de gemaakte afspraken zorgen ervoor dat je gemakkelijk aan de slag kunt om je voedingsgewoonten te veranderen. Een aanrader als je van een betrokken voedingsdeskundige meer wilt leren over wat je elke dag binnenkrijgt en wat het met je doet zodat je de sterkste en beste uitvoering van jezelf kunt worden.

Carien Bodlaender

De informatie tijdens de sessies was goed, uitgebreid en helder. Het is evident dat het aanpassen van mijn voeding en levensstijl goed voor me is. Ik heb fijne gesprekken gehad en goede tips.

Anoniem

Persoonlijke begeleiding op maat! Heel prettig samengewerkt naar mijn persoonlijke doel. Ben veel bewuster van mijn eetpatroon en mijn stoelgang is veel beter geworden!'

Anoniem

Doordat Michelle haar passie voor gezond eten weet over te brengen, heb ik mijn slechte eetpatroon eindelijk kunnen doorbreken. Mijn ideale gewicht is nog niet bereikt, maar het inzicht dat ik nu heb, is vele malen fijner dan het jojo-effect van vroeger. De 80-20 regel zal ik niet meer vergeten!

Anoniem

------------------------------------------------------

De bijeenkomsten heb ik als zeer prettig en zinvol ervaren: Michelle is een ervaren coach, ze luistert heel goed: ze vraagt door, vat samen, waardoor jij je zelf terughoort: dit is heel verhelderend! Ze laat je op een andere manier naar situaties kijken, wat heel leerzaam is.

Enza

-----------------------------------------------------

Het traject is super! Je hebt helemaal niet het idee dat je aan het afvallen bent maar stiekem gebeurt dit wel. Doordat het een langdurig traject is en je op een rustige manier anders naar je eetgewoonte gaat kijken wordt je heel bewust van wat je eet en wat je koopt. Na de eerste sessie liep ik al heel anders door de supermarkt en kijk je anders naar wat er allemaal in de schappen ligt. Het traject wordt een manier van leven en dat maakt het prettig en gemakkelijk toepasbaar. Het is goed vol te houden omdat je nog steeds alles mag maar dan bewuster kiest! Het traject maakt je meer in balans waardoor je een gelukkiger mens wordt. Meer in balans met eten maar ook met bewegen.

Miranda Castelein

Door het traject bij Michelle voel ik mij prettiger, gezonder en fitter dan voor die tijd. De persoonlijke aandacht voelt als een warme deken.

Marlene de Koning

------------------------------------------------------

Ik denk dat ik bewuster ben gaan leven mbt voeding. ik probeer mijzelf meer in acht te nemen. De één op één situatie heeft daarbij geholpen want dan kun je op elk moment je vraag stellen zonder gene. Ik ben er nog niet klaar mee en zal de stappenplannen verder moeten gebruiken om bewust te blijven. Verder moet ik nog een weg vinden in bewegen.

Yvonne

Michelle heeft mij op een hele prettige manier beter doen inzien wat voor mij persoonlijk verschil kan maken in een gezonder en dus energieker leven. Haar enthousiasme, kennis en inlevend vermogen maakte de sessies heel fijn en zorgde dat ik vol goede moed verder ging in het traject en de heerlijke recepten deden me beseffen dat gezond leven ook gewoon heel lekker kan zijn.

Diaan

-----------------------------------------------------

Onder de bezielende, nuchtere, niet betuttelende leiding van Michelle ben ik mij veel bewuster van wat ik eet, voel me fitter en het is zo gemakkelijk in je dagelijkse leven in te passen!

Elsbeth Zonnevylle

Super interessant en je krijgt een goed beeld wat voeding voor je lichaam betekent en wat het met je kan doen. Duidelijke uitleg en goede ondersteuning krijg je van Michelle. Je krijgt de ruimte om stapje voor stapje je eetpatroon te veranderen, in je eigen tempo. Het heeft mij veel duidelijk gemaakt en een stukje bewustwording. Michelle bedankt!

Elna

----------------------------------------------------

Ik ben er achter gekomen dat ik in grote lijnen best weet hoe ik gezond moet eten en koken, maar dat ik mijn gezonde gewoontes uiteindelijk altijd weer kwijt lijk te raken.

Door de coaching gesprekken ben ik tot het inzicht gekomen dat voor mij alles (waaronder ook gezond eten) valt of staat met grenzen stellen en dat dit steeds terugkomt.

Karima Lacourt

----------------------------------------------------

De gesprekken waren verhelderend en hebben mij handvaten gegeven om in alle dagelijkse hectiek af en toe rustpunten te creëren.

Ronald Barendse

Ben jij ook klaar voor een fitter & gezonder leven? Wacht niet langer en maak nu een afspraak!