Gezonde partners

Omdat er meer is dat je kunt doen voor een gezond en ontspannen leven, wil ik je attenderen op een aantal ‘gezonde’ partners. Deze partners leveren elk op hun manier een bijdrage aan de gezondheid van hun klanten en hebben kwaliteit - net als ik - hoog in het vaandel staan.


Natuurlijk ZUIVER - website voor natuurlijke verzorgingsproducten

natuurlijk ZUIVERNatuurlijk ZUIVER heeft een uitgebreid aanbod natuurlijke en biologische verzorgingsproducten. Met meer dan 3.000 producten is er altijd wel een geschikt product voor jou (of je kinderen). Natuurlijk ZUIVER verkoopt merken als Sóley, Lavera, Alteya Organics, Weleda, Primavera, Santaverde en Martina Gebhardt.

Alle producten op deze website zijn vrij van parabenen, minerale oliën, Sodium Lauryl Sulfate en Sodium Laureth Sulfate en siliconen. Zo weet je zeker dat je het beste voor je huid koopt.

Nog zo’n fijn voordeel van Natuurlijk ZUIVER: al vanaf €35,- verzenden ze je bestelling gratis! En onder de €35,- betaal je slechts €3,50 verzendkosten (voor brievenbuspakketjes slechts €2,00).

www.natuurlijkzuiver.nl


Osteopathie Wetselaar Leiden

Paul Wetselaar - Osteopathie Leiden    Paul Wetselaar is fysiotherapeut en osteopaat.

    Hij kijkt op een holistische wijze naar zijn patiënten. Dat is enerzijds inherent aan zijn vak. Een belangrijk uitgangspunt van de     osteopathie is dat alle onderdelen in een lichaam (botten, spieren, gewrichten, organen, bindweefsel, bloedvaten, de lymfe en     het zenuwstelsel) met elkaar verbonden zijn. Anderzijds is Paul oprecht geïnteresseerd in de achtergrond van de persoon die     tegenover hem zit en ook dat neemt hij mee in zijn behandeling.

    Osteopathie praktijk Wetselaar behandelt patiënten met uiteenlopende klachten (bijv. rug-, nek-, gewrichts-, hoofdpijn- en     darmklachten). Patiënten van alle leeftijden kunnen terecht. Paul heeft ook veel affiniteit met het behandelen van baby’s en     jongeren.

www.leiden-osteopathie.nl


Flow Yoga Leiderdorp

Flow Yoga Leiderdorp | VITANSRegelmatig ontspannen is een heel belangrijk onderdeel van een fit & gezond leven. Yoga is wat mij betreft een fantastische combinatie van ontspanning en beweging; echt even tijd voor jezelf!

Flow Yoga Leiderdorp biedt een fijne open ruimte waar je 7 dagen in de week op verschillende tijden yogalessen kunt volgen. Deskundige en fijne docenten zorgen voor een divers programma met uiteenlopende yogastijlen. Er heerst een relaxte sfeer, zonder dat het zweverig is. Flow Yoga Leiderdorp is flexibel, laagdrempelig en geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Ontdek het zelf en schrijf je in voor een proefles op:

www.flowyogaleiderdorp.nl Schoonheidssalon Just enJOY

Joyce van schoonheidssalon Just enJOY in Oegstgeest werkt met de producten van S.P.A. aromatherapie. De producten van S.P.A. bevatten etherische oliën, die een 100% natuurlijke oorsprong hebben. Hierdoor zijn ze in staat door alle huidlagen heen te dringen en het huid- en/of gezondheidsprobleem bij de oorsprong, dus van binnenuit, aan te pakken.
Omdat geen een huid hetzelfde is en uw huidconditie voortdurend veranderd, worden de producten in de salon voor u op maat gemengd.
Bij Just enJOY kunt u dus terecht voor biologische huidverbetering op maat!
    

Na afloop brengt Joyce ook nog een lichte dagmake-up aan van het merk Zao dat uiteraard ook 100 % natuurlijk is. Op haar website lees je meer over de producten en behandelingen:

                                                                www.schoonheidssalonjustenjoy.nl 


Massage Leiderdorp

Massage Leiderdorp | VITANS    Marja de Jong van Massage Leiderdorp heeft het masseren echt in haar vingers. De toegevoegde waarde van af en toe een massage     heb ik al lang geleden ontdekt. Vandaar dat ik ondertussen ook aardig wat massages heb ondergaan, zowel in Nederland als     daarbuiten. En Marja is echt één van mijn favorieten!

    Maak een keer een afspraak bij haar en ervaar hoe goed en ontspannen het is voor je lichaam. Marja heeft een mooie ruimte aan     huis voor haar behandelingen. Ze doet meer dan massages alleen, kijk voor een overzicht op haar website:

                                      www.massageleiderdorp.nl 


Salon Belleza

Salon Belleza | VITANSDe behandelingen van Kim van Salon Belleza in Leiderdorp kan ik je van harte aanbevelen. Zij levert een totaalconcept waarin ontspanning en huidverbetering centraal staan.

Uit onderzoek is gebleken dat veel huidproblemen ontstaan of verergerd worden door huidverzorgingsproducten. Kim is daarom bewust op zoek gegaan naar een merk dat wel maximaal bijdraagt aan de gezondheid van je huid. Dit heeft zij gevonden in de productlijn van Dr. Baumann.

Met een behandeling bij Kim kies je voor optimale ontspanning! Dit creëert zij enerzijds door haar zorgzame, persoonlijke en professionele benadering en anderzijds door de sfeervolle salon (aan huis) waar de behandelingen plaatsvinden.

www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl