Vakantiepret & - kilo’s

Weer-technisch was het helaas geen geweldige zomer. We hebben van het KNMI zelfs officieel toestemming gekregen om te klagen!vakantiepret | vakantiekilo's

Weer of geen weer, vakantie zorgt doorgaans voor een heerlijke dosis vrije tijd en plezier! De kinderen zijn vrij en er is ruimte om eindeloos te lummelen of uitstapjes te maken.

Tijdens de vakantie is structuur meestal ver te zoeken. Go with the flow; tijd voor leuke spontane acties! Als je na afloop thuiskomt (en een lege koelkast aantreft) wordt er iets makkelijks gehaald of je eet buiten de deur. En natuurlijk eet je in deze periode regelmatig samen met vrienden en steek je de BBQ aan. Gezelligheid alom, maar meestal minder gezond!

En dus…hoop ik dat je er optimaal van genoten hebt! Ontspanning hoort tenslotte ook bij een gezonde levensstijl. Maar soms vliegen we echt uit de bocht tijdens die zomermaanden. Tegen het einde van de vakantie hebben we dan vaak een loom gevoel en weinig energie. Die extra kilo’s zitten in de weg en je favoriete broek zit opeens niet meer zo lekker.

Tijd voor actie! Zorg dat er snel weer wat regelmaat in je leven verschijnt. Plan je maaltijden en blok momenten in je agenda om lekker te gaan sporten. Even wennen misschien, maar je wordt beloond want je gaat je zoveel beter voelen!

Een duwtje in de rug nodig? Maak een afspraak dan nemen we jouw levensstijl eens goed onder de loep! Kun je de draad gelijk weer goed oppakken…

Op naar een fit en energiek najaar!