Bedrijven

Vitaliteit & duurzame inzetbaarheid

Steeds meer bedrijven rDuurzame inzetbaarheid van medewerkersealiseren zich dat hun productiviteit en continuïteit voor een groot deel afhangt van de inzetbaarheid van hun personeel. Werk verandert steeds sneller door de grotere technologische en economische uitdagingen waar bedrijven voor staan. Dat vergt maximale flexibiliteit van hun werknemers. Daarnaast zal de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgen omdat medewerkers langer door blijven werken. Het belang om werknemers fit en vitaal te houden is groter dan ooit!

U, als werkgever, kunt veel doen aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers! Betrokkenheid creëren, het aanbieden van mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en het faciliteren van een prettige werkomgeving zijn belangrijke factoren die bij kunnen dragen.

Ook op het gebied van een gezonde levensstijl kunt u uw personeel ondersteunen. Vaak leven er vragen of wensen op dit gebied, maar komt de medewerker er niet toe om er ook daadwerkelijk iets mee te doen. Door het aanbieden van een fit & vitaal programma kunt u heel laagdrempelig mensen de gelegenheid geven om hun levensstijl onder de loep te nemen en te kijken waar ze stappen kunnen zetten tot verbetering.

Er zijn verschillende programma’s waar u uit kunt kiezen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, neem dan contact op. Ik kom graag bij u langs om te bespreken welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw organisatie. 

Reacties van deelnemers

Het heeft me heel veel gebracht. Mijn vermoeidheid is een stuk minder. De boodschappen doe ik bewuster en mijn eetpatroon is daardoor nog gezonder. Ik ben heel blij met je adviezen en tips!

-------------------------------------------------------------------

"Enthousiaste cursusleidster. Goed gegeven presentatie, vnl in de vorm van een quiz dus participatie genoeg! Leuke opdrachten. Verrassende nieuwe dingen gehoord."