Mad Hippie

Mad Hippie

Mad Hippie is opgericht met de overtuiging dat producten veilig én effectief moeten zijn. Want waarom zou je niet beide kunnen hebben?

Terwijl veel huidverzorgingsproducten 1 à 2 actieve ingrediënten bevatten (waardoor je eigenlijk een groot aantal producten moet kopen), zit ieder product van Mad Hippie boordevol actieve anti-aging ingrediënten die zo geformuleerd zijn dat ze elkaar aanvullen en synergetisch werken. Meer actieve ingrediënten zorgt voor meer resultaat. De combinatie van de beste antioxidanten, vitamines, peptiden, alpha hydroxy acids (AHA’s) en appel stamcellen bieden een natuurlijke en effectieve oplossing voor de ouder wordende huid. Alle huidverzorging van Mad Hippie is echter ook geschikt voor de (jonge) huid met acne. De serums zijn echt een must voor de acnehuid, in het bijzonder het vitamine C serum.

Mad Hippie voelt zich ook verantwoordelijk voor de planeet en daarom zijn zij altijd bezig om hun ecologische voetafdruk en impact op het milieu kleiner te maken. Zo zijn alle airless pompverpakkingen BPA-vrij en volledig recyclebaar, print Mad Hippie enkel nog met soja inkt en draait het hele bedrijf in Portland (Oregon, Amerika) op alternatieve energie. Bovendien ondersteunt Mad Hippie stichtingen die staan voor een betere wereld. Zo steunen zij ‘Save the Elephants’ die ervoor zorgen dat er voor de oliefanten in Afrika een toekomst is en een initiatief van de ‘Whole Planet Foundation’ die wereldwijd vrouwelijke ondernemers microkredieten verstrekt zodat zij voor hun gezinnen kunnen zorgen en er wereldwijd minder armoede is.

Alle producten van Mad Hippie zijn dierproefvrij en geschikt voor veganisten, behalve de Facial SPF30+, die bevat bijenwas.

Dus geef de natuurlijke huidverzorging van Mad Hippie een kans en voel je goed omdat je weet dat je een stap heb gedaan naar een gezondere, mooiere huid, terwijl je samen met Mad Hippie zorgt voor een gezondere, mooiere planeet.

Heb je interesse, neem dan contact op (info@vitans.nl of 06-12459735).

Face Cream

€ 26,95 (30 ml)

Dermabrasion Facial

€ 30,95 (60 ml)

Night Cream

€ 32,99 (60 ml)

Cleansing Oil

€ 17,95 (59 ml)

Eye Cream

€ 25,95 (15 ml)

Mist

€ 20,95 (118 ml)

Vitamine C Serum

€ 33,95 (30 ml)

Antioxidant facial oil

€ 25,95 (30 ml)

Vitamine A Serum

€ 31,95 (30 ml)

Exfoliating Peel

€ 30,45 (30 ml)

Overige gegevens

KVK:     63194945

BTW:    NL001817522B67

Disclaimer                  Algemene Voorwaarden

Sitemap                        Privacy Statement

Contact

VITANS - Michelle Tans

Praktijk: Stationsstraat 1-E-1, 2371 SH Roelofarendsveen

Connect

© VITANS 2023