HaverHavermout wrap met spinaziemout wrap met spinazie

2 stuks

50 gram havermout

120 ml amandelmelk

50 gram verse bladspinazie

1 ei

snufje zout en peper

1 theelepel Italiaanse kruiden

Optioneel: hüttenkäse, houmous, sla, tomaten, paprika, feta…


Maal de havermout fijn in een koffiemolentje, keukenmachine of met een staafmixer.

De spinazie fijn met de hakmolen van de staafmixer. Voeg een scheutje van de amandelmelk toe, zodat de spinazie sneller wordt vermalen.

Meng alle ingrediënten in een kom.

Verwarm een kleine koekenpan met een scheutje olie. Doe de helft van het beslag in de pan en bak de wrap aan beide kanten gaar. Bak daarna de tweede wrap.

Tip: smeer bijvoorbeeld wat hüttenkäse of houmous op de wrap en beleg deze met diverse groentes zoals sla, tomaten, paprika en eventueel wat stukjes feta etc.


Bron: lekkeretenmetlinda.nl